Здравейте колеги, след като купих колата няколко месеца по късно ми се наложи да сменя един предпазител, като свалих капака на предпазителите под волана забелязах че, над тях има три релета, обаче при мен това от дясно липсва, та някой ако може да каже за какво е това реле. Колата е Alfa 166jtd.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имам въпрос за едно реле
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеСнимай по-добре, че мен хич не ми стана ясноAlfa 166jtd,1999
Comment
-
Качването става лесно, цъкаш на Отговор, като ти се отвори страницата, малко над прозореца за писане на мнение има едно кламерче - натискаш на него и ти се отваря друг прозорец, през който можеш да си качваш снимки. Аз няма да мога да ти помогна с релето, но пък някой който ги знае, сигурно ще можеАко в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеКачването става лесно, цъкаш на Отговор, като ти се отвори страницата, малко над прозореца за писане на мнение има едно кламерче - натискаш на него и ти се отваря друг прозорец, през който можеш да си качваш снимки. Аз няма да мога да ти помогна с релето, но пък някой който ги знае, сигурно ще можеAlfa 166jtd,1999
Comment
-
За моторчето на пръскалките на фаровете. Ако нямаш такива то за това нямаш и това релеDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеХм,аз пръскалки нямам,ама пък си имам реленце..
Alfa 166jtd,1999
Comment
-
По схемата го дават headlamp washer pump relayDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеПо схемата го дават headlamp washer pump relayТова трябва да е схемата
Alfa 166jtd,1999
Comment
-
Хм... аз я нямам тази схема. Гледам vividworkshop, ма явно там са сгрешили.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment